Gaziosmanpaşa’da hafriyat kamyonu dehşet saçtı! 4 aracı ezdi geçti: 1’i ağır 2 yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yokuş aşağıya hızla gelen hafriyat kamyonu ortalığı savaş alanına çevirdi. Kamyon park halindeki 4 araca çarptı ve feci kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. O dehşet anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Yokuş aşağı hızla inen kamyon adeta araçları ezdi ve geçti. Saat 14.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşanan olayda, hafriyat kamyonu şoförü, henüz bilinmeyen bir nedenle hız kesmeden yokuş aşağıya giderken park halindeki 4 araca çarptı. Kazada kamyon sürücüsü yaralanırken, kazaya karışan araçlardan biriyle bina arasında sıkışan 1 kişi de ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçla bina arasında sıkışan kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. 2 yaralı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde incelemelerini yapan polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı.

KAZA ANLARI KAMERADA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hafriyat kamyonunun hızla yokuş aşağıya inerek park halindeki araçlara çarptığı ve sesi duyan vatandaşların olay yerine koştuğu görülüyor.

'BİR KİŞİ ARACIN ALTINDA KALDI'

Yaşananları anlatan Yılmaz Yüksel, “Kamyonetin freni patlıyor. 500-600 metre frensiz geliyor. Bir kamyon yukarıdan hızla geldi. İnsanlara zarar vermesinler diye arkasından hızla koştuk. 5 tane araç pert oldu. Bina da bu şekle geldi. Bir kişi aracın altında kaldı. Sol bacağı kopmuştu. Vahşetti. Biz buradan ambulansa koyduğumuzda ağır yaralıydı. Bu olay cumartesi günü olsaydı katliam olurdu. Öğlen okul çıkışı olsaydı daha farklı olurdu” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...