Haliç metro köprüsünde yangın! Trafodan çıkan alevler yürekleri ağza getirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da Haliç metro köprüsünün altındaki elektrik trafosunda patlamalar yaşandı. Panik dolu anların ardından bu kez de yangın çıktı ve ardından dumanlar adeta gökyüzünü kapladı. Korku dolu anlarda itfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Beyoğlu’nda bulunan Haliç Metro Köprüsü’nde panik dolu anlar yaşandı. Köprünün altındaki elektrik trafosunda dün akşam saatlerinde henüz nedeni bilinmeyen şekilde yangın çıktı. Elektrik trafosunda yaşanan patlamaların ardından şiddetlenen yangının ardından dumanlar kısa sürede gökyüzünü kapladı.

O ANLAR KAMERADA 

Çevrede bulunan vatandaşlar patlamalardan tedirgin olurken, hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Elektrik trafosunda çıkan yangın, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...