Bakan Soylu'dan yoğun kar yağışının etkili olduğu Ankara'da inceleme

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Soylu'dan yoğun kar yağışının etkili olduğu Ankara'da inceleme

GÜNDEM Haberleri

Yoğun kar yağışının etkili olduğu başkent Ankara'da yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Bakan Soylu, vatandaşların taleplerini dinledi. Bakan Soylu'ya AFAD Başkanı Yunus Sezer eşlik etti.

Türkiye, soğuk hava dalgasının etkisine mevsim normallerin çok ilerisinde girebildi. Nihayet şubat ayı itibarıyla kayda değer yağışlar gelmeye başladı. Ve son 3 günde yurdun birçok il ve ilçesi beyaza büründü. Ankara da bu illerden bir tanesiydi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün geceden beri yoğun kar yağışının etkili olduğu başkent Ankara'da yürütülen çalışmaları inceledi.

Bakan Soylu, gece geç saatlerde Bakanlık binasından ayrılmasının ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer ile Çankaya ilçesindeki bazı cadde ve sokaklarda yürüdü.

TALEP VE ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİ

Ekiplerin çalışmalarını inceleyen Soylu, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi. Soylu, bazı vatandaşlarla ise sohbet etti.

 

Bakan Soylu'dan yoğun kar yağışının etkili olduğu Ankara'da inceleme

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...