İstanbul Avcılar'da korkutan alevler! Çok sayıda ekip sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Ajanslar

İstanbul Avcılar'daki bir elyaf fabrikasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler geceyi aydınlattı, fabrika yanındaki binalar boşaltıldı, park halindeki 2 araç yandı. Yangın söndürme çalışmalarına itfaiye 70 araç ve 187 personel, AFAD 2 araç ve 10 personel ile katılıyor.

İstanbul Avcılar'da Cihangir Mahallesi Fulya Sokak'ta faaliyet gösteren elyaf fabrikasında akşam henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye aracının yanı sıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İstanbul Avcılar'da korkutan alevler! Çok sayıda ekip sevk edildi - 1. Resim

BİNALAR BOŞALTILDI

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, fabrikanın bitişiğindeki binalar tedbir amacıyla boşaltıldı. Yangında yoğun dumandan etkilenen kişilere bölgeye gönderilen ambulanslarda müdahale edildi.

İstanbul Avcılar'da korkutan alevler! Çok sayıda ekip sevk edildi - 2. Resim

ARAÇLAR YANDI

Fabrika yakınında bulunan ve alev alan iki araca da itfaiye ekibi müdahalede bulundu. Yangın sırasında fabrikanın kapalı olduğu, içeride kimsenin olmadığı belirtildi.

İstanbul Avcılar'da korkutan alevler! Çok sayıda ekip sevk edildi - 3. Resim

Yangın söndürme çalışmalarına itfaiye 70 araç ve 187 personel, AFAD 2 araç ve 10 personelle katılıyor. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

BAŞKAN HANÇERLİ: CİDDİ BİR YANGIN

Olay yerine gelerek açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Sebebi konusunda henüz bir bilgimiz yok. Etrafa sıçramasının engellenmiş olduğunu öğrendik. Etrafa yayılma tehlikesi ortadan kalktı. Ciddi bir yangın. İstanbul Büyükşehir Belediyemizin itfaiye ekibinin yoğun çalışması ile kontrol altına alındı. Geçmiş olsun. Büyük bir tehlike atlattık. Edindiğimiz bilgiye göre mahsur kalma durumu yok. İlk etapta 3 kişi varmış, kurtarıldılar. Maddi hasar oluştu” dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...