İstanbul Valiliği'nden "Taksim'de voleybol yayını" açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul Valiliği'nden "Taksim'de voleybol yayını" açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sosyal medyada dolaşan 'Bayan Voleybol Milli Takımımızın maç yayınına Valilik engel oldu' iddialarına İstanbul Valiliği tarafından açıklama geldi. Valilik, Türkiye Bayan Milli Voleybol Takımı'nın final maçının Taksim'de canlı yayınlanması konusundaki taleplerin onaylanmadığını duyurdu.

İstanbul Valiliği'nin Bayan Voleybol Milli Takımımızın maç yayınına engel olduğu iddiaları sosyal medyada dolaşıyordu. Bunun ardından konuyla ilgili iddialara Valilikten açıklama geldi. Valilik tarafındna yapılan açıklamada, "Çeşitli sosyal medya mecralarında 'Bayan Voleybol Milli Takımımızın maç yayınına Valilik engel oldu' şeklinde asılsız içerikler paylaşılmaktadır." ifadeleri kullanıldı ve açıklamada şunlar kaydedildi:

-İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Bayan Voleybol Milli Takımımızın pazar akşamı oynayacağı Avrupa Şampiyonası Final maçının ilimizin 7 meydanında canlı yayınlanması için Valiliğimize yazılı başvuruda bulunmuştur. Taleplerin 6’sı (Çekmeköy, Bağcılar, Sultangazi, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Pendik) Valiliğimizce onaylanmıştır. Taksim Meydanı 2012 yılından bu yana toplantı ve etkinlik alanı olarak kullanılmadığı için Taksim Meydanı’yla ilgili talep onaylanmamıştır" denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Beyoğlu Belediyesi'nin de Taksim'de maçın canlı yayınlanması için talebinin olduğu. Her iki talebin de onaylanmadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...