İstanbul Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı: Kurum adını kullanarak vatandaşları aradılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı: Kurum adını kullanarak vatandaşları aradılar

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Valiliği, son günlerde kurumun adı kullanılarak yapılan dolandırıcılık faaliyetlerine karşı bir uyarı yaptı. Uyarıda ' Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık faaliyetlerine karşı daha dikkatli olması, bu tür durumları ivedilikle emniyet ve adli birimlere bildirmeleri gerekmektedir.' ifadeleri kaydedildi.

Dolandırıcılar bu kez de İstanbul Valiliği'nin aıdnı kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalıştı. Konuyla ilgili valilikten yapılan yazılı açıklamada, son günlerde İstanbul Valiliğinin adını kullanarak yapılmaya çalışılan dolandırıcılık faaliyetlerine rastlandığı kaydedildi.

Açıklamada, son günlerde İstanbul Valiliğinin adını kullanarak yapılmaya çalışılan dolandırıcılık faaliyetlerine rastlandığı belirtildi ve devamında şunlar kaydedildi:

-İstanbul Valiliğimizin, vatandaşlarımızı doğrudan arayarak sosyal yardım talep etmesine dayanan bir çalışması ya da bu minvalde yürütülen çalışmalara desteği söz konusu değildir. Bu şekilde dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunan şahıslara yönelik emniyet güçlerimizle ve adli mercilerimizle birlikte verdiğimiz mücadele devam etmektedir. Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık faaliyetlerine karşı daha dikkatli olması, bu tür durumları ivedilikle emniyet ve adli birimlere bildirmeleri gerekmektedir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...