İstanbul'da dehşet! Cinnet getiren adam önce karısını sonra kendini öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da dehşet! Cinnet getiren adam önce karısını sonra kendini öldürdü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son kadın cinayeti haberi İstanbul'dan geldi. Küçükçekmece'de cinnet getiren adam eline aldığı silahla önce karısını sonra kendisini öldürdü. Silah seslerini duyan komşular durumu yetkililere haber verdi. Eve giren polis 2 çocuk sahibi olan çiftin cesedini buldu.

İstanbul cinnet geçiren bir şahıs, önce karısını sonra kendini öldürdü. Olay, akşam saatlerinde Küçükçekmece Fevzi Çakmak Mahallesi Şeref Sokak'ta yaşandı.

ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURCU

İddiaya göre, cinnet geçiren bir kişi, önce eşini sonra kendini silahla vurdu. Olayı duyan mahalle sakinleri polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu Binnaz Demir ve Ömer Demir’in hayatlarını kaybettiklerini belirlendi.

GERİDE 2 ÇOCUK KALDI

Çiftin 2 çocuğu olduğu öğrenildi. Çocuklarının olay sırasında evde olmadığı acı haberi aldığı gibi eve geldiği öğrenildi. Cenazeler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...