Kadıköy’de ağızlıksız pitbull dehşeti: Yaşlı kadının kolunu parçaladı, ‘vurmayın’ diye bağıranlar kameraya yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Yeni bir pitbull dehşetinin adresi bu kez Kadıköy… Moda sahilde küçük köpekleriyle dolaşan yaşlı çifte ağızlıksız dolaşan bir pitbull saldırdı. Köpek yere düşen kadının kolunu kapıp dakikalarca bırakmayınca çevredeki vatandaş kadını kurtarmak için devreye girdi. O anlar saniye saniye kameralara takılırken etraftaki bazı kişilerin ‘vurmayın’ dedikleri duyuldu.

Gün geçmiyor ki yeni bir başıboş ve ağızlıksız tehlikeli ırk köpeklerin dehşet haberleri gündeme gelmesin... Bu kez İstanbul’un Kadıköy ilçesi Moda sahilinde aynı durum yaşandı.

YAŞLI ÇİFTE DEHŞETİ YAŞATTI

Ağızlıksız dolaştırılan bir pitbull cinsi köpek sahilde yürüyüş yapan yaşlı bir çifte saldırdı. Köpeğini kucağında taşıyan sahibi yere yuvarlanırken, çevrede bulunan vatandaşlar araya girmeye çalıştı.

‘VURMAYIN’ DİYE BAĞIRDILAR

Vatandaşlar, olay esnasında ellerine geçirdikleri tahtalar ile köpeğe vurarak engellemeye çalıştı. Bu esnada da çevrede bulunan bazı kişilerin "Vurmayın" diye bağırdıkları duyuldu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıya uğrayan köpek ve sahibi, daha sonra olaya müdahale eden birkaç vatandaş tarafından kurtarıldılar.  Yaralanan küçük köpek tedavi için veterinere götürülürken, kolu bir miktar parçalanan vatandaş ise tedavi için hastaneye gitmek üzere olay yerinden uzaklaştı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kardelen 8 Ağustos 2023 19:46

Madem zaptedemiyorsunuz bu köprkleri ne diye besliyor ortalığa zarar veriyorsunuz "Vurmayın"diyenlere saldırsa kim bilir neler yapacaklar.

oflu 8 Ağustos 2023 17:22

Allah bu millete akıl fikir versin..beyni olmayanlar.köpeği savunan it oğlu ittir.bana denk gelmesin önce sahibini sonra köpeği hallederim bilesiniz

Sonraki Haber Yükleniyor...