Kuşadası'nda tekne keyfi facia ile son buldu! Cesedi 12 saat sonra bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kuşadası'nda tekne keyfi facia ile son buldu! Cesedi 12 saat sonra bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir grup arkadaş eğlenmek için gece yarısı tekne ile denize açıldı. Döndüklerinde ise arkadaşları Hasan Kaya'nın teknede olmadığını fark edip durumu yetkililere bildirdi. Sahil güvenlik ekipleri yaklaşık 12 saatlik çalışma sonucu kayıp şahsın cesedine ulaştı.

Kuşadası'nda tekneden denize düşen ve çok sayıda ekip tarafından saatlerce aranan adamın cesedi bulundu. Bir grup arkadaşı ile gece yarısı tekne ile gezintiye çıkan Hasan Kaya, dönüş yolunda tekneden düştü.

ARKADAŞLARI SONRADAN FARK ETTİ

Arkadaşları bir süre sonra Kaya’nın teknede olmadığını fark ederek, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

CESEDİ 12 SAAT SONRA BULUNDU

Yaklaşık 12 saatlik çalışma sonrasında saat 16.00 sıralarında Hasan Kaya’nın cesedi, Yılancıburnu mevkiinde bulundu. Hasan Kaya’nın Söke’de emlak sektöründe çalıştığı öğrenildi. Kaya’nın cesedinin otopsi yapılmak üzere adli tıpa gönderileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...