Muhtar adayına hain pusu! Silahlı saldırıda öldürüldü, oğlu yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Muhtar adayına hain pusu! Silahlı saldırıda öldürüldü, oğlu yaralı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şanlıurfa'da muhtar adayı Kenan Oktay'a silahlı saldırı düzenlendi. Fıstık bahçesinde kurşuna dizilen Oktay hayatını kaybederken oğlu da ağır yaralandı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, fıstık bahçesinde çalışan muhtar adayı baba ve oğlu silahlı saldırıya uğradı. Olay, ilçeye bağlı Akpınar Mahallesi'nde yaşandı.

FISTIKLARI BUDARKEN KURŞUNA DİZİLDİ

Fıstık bahçesinde budama yapan Kenan Oktay (44) ile oğlu Mahmut Oktay (19) kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan baba ve oğlu, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerince Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Muhtar adayına hain pusu! Silahlı saldırıda öldürüldü, oğlu yaralı - 1. Resim

MUHTAR ADAYI HAYATINI KAYBETTİ

Burada tedavi altına alınan yaralılardan muhtar adayı Kenan Oktay hayatını kaybetti. Mahmut Oktay'ın ise tedavisi sürüyor.

OLAYIN ZANLILARI KAYIPLARA KARIŞTI

Güvenlik güçleri, Oktay'ı öldüren kişi veya kişilerin kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...