Pakistan Başbakanı'nın Erdoğan çiftine hediyesi gündem oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine katılan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in Erdoğan'a hediyesi gündem oldu. Pakistan'dan hediye olarak "mango" getirdiğini söyleyen Şerif'in Erdoğan çiftiyle yaptığı sohbet dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'daki yemin törenini izleyenlerden biri olan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in, Pakistan getirdiği hediyeler üzerine Erdoğan çiftiyle yaptığı sohbet gündem oldu.

Pakistan medyası, Şerif'in hediye olarak Türkiye'ye mango götürdüğünü, bunları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim ettiğini bildirirken, paylaşılan videolarda Şerif ile Erdoğan'ın sohbeti dikkat çekti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: NEREDE MANGOLAR?

Şerif, Erdoğan'a "Pakistan halkı sizin seçilmenizden dolayı çok mutlu. Davetiniz için çok teşekkür ederim, mutlu anınızı bizimle paylaştınız" dedi ve Pakistan'dan hediye olarak mango getirdiğini ekledi. Erdoğan'ın cevabı "Nerede mangolar?" oldu.

"BUNLARDAN YARISI AĞABEYİMİN, YARISI İSE ABLAMIN"

Mangoların eve yollandığını öğrenen Erdoğan'ın baş parmağını kaldırarak memnuniyetini gösterdi. Şerif'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'ı göstererek "Bunlardan yarısı ağabeyimin yarısı ise ablamın" ifadelerini kullandı.

Erdoğan çifti Şerif'in hediyesi için teşekkür etti. Videoda, Erdoğan Şerif'e, "Pakistan mangolarının çok lezzetli ve tatlı olduğunu biliyorum" dediği duyuldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...