Pendik'te çay ocağında korkunç olay! Siyanür içen adam hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Pendik'te çay ocağında korkunç olay! Siyanür içen adam hastaneye kaldırıldı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Pendik'te çay ocağı işleten adam iddia göre intihar etmek için siyanür içti. Siyanürün etkisiyle kendini kaybeden şahıs dükkana kustu. Çevredeki vatandaşlar tarafından polis ekiplerine şikayet edilen adam hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Pendik İlçesi'nin Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Caddesi üzerinde yaşanan olay herkesi dehşete düşürdü çünkü kahvedeki adam bir anda siyanür içti ve kumsya başladı. Pendik'te çay ocağı işletmeciliği yapan şahıs daha önce kuyumculuk yaptı  ve ardından ekonomik sıkıntılar yaşadı.

SİYANÜR İÇEREK İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Çevredeki vatandaşlardan alınan bilgilere göre bunalıma giren adam kendi dükkanında intihar etmek için siyanür maddesini alarak içti ve ardından kusmaya başladı. Kısa bir süre sonra adam bayıldı. Çevredeki vatandaşlar tarafından sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından siyanür içen adam sedyeye koyularak hastaneye kaldırıldı.

'ÖYLE BİR ŞEY YAPACAK BİRİ DEĞİL'

Polis ekipleri olayın yaşandığı çay ocağını mühürlerken olayla ilgili incelemeleri devam ediyor. Olayın gören esnaflardan Özdemir Ekşi, "Biz dükkanda çalışıyorduk, memur arkadaşlar geldi. Anlayamadık kalabalık oldu. Kahveci arkadaşımız siyanür içtiğini iddia ediyorlar. Öyle bir şey yapacak biri değil ama belli bir durum yok. Bakalım hayırlısı olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...