Şehir Hatları duyurdu: Avcılar vapur hatları sezonluk durduruldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Şehir Hatları duyurdu: Avcılar vapur hatları sezonluk durduruldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul’da kış tarifesi nedeniyle bazı vapur seferleri sezonluk durduruldu. Şehir Hatları’ndan yapılan açıklamayla Avcılar-Bostancı ve Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy vapur hatları seferlerinin kış tarifesinin geçerli olduğu sezon boyunca durdurulduğu belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi olan Şehir Hatları’nın Avcılar-Bostancı ve Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy vapur hatlarının seferlerinin kış tarifesinin geçerli olduğu sezon boyunca durdurulduğu açıklandı. 

Şehir Hatları’nın sitesinde yer alan açıklamada, “Değerli yolcularımız Avcılar-Bostancı ve Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy arasında gerçekleştirilen deniz otobüsü seferlerimiz, kış tarifesinin geçerli olduğu sezon boyunca 09.10.2023 tarihinden itibaren yapılmayacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...