Serinlemek için girdiği ırmak sonu oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Serinlemek için girdiği ırmak sonu oldu

GÜNDEM Haberleri

Antalya’da ailesi ile gittiği piknikte serinlemek için girdiği ırmak sonu oldu. Boğulan 58 yaşındaki adamın çırpınışlarını fark eden ailesi yardım istedi. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede hayata tutunamadı.

Antalya'nın Serik ilçesinde serinlemek için ırmağa giren 58 yaşındaki kişi boğularak hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Serik ilçesi Belkıs Mahallesi Köprüçay Irmağı Şahintepesi Mevkiinde meydana geldi. 58 yaşındaki Murat Borak, ailesiyle geldiği piknik alanında serinlemek için ırmağa girdi. Daha sonra su içerisinde Borak’ın, çırpınışlarını gören ailesi yardım istedi.

Sudan çıkartılan Borak, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Borak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şahsın cenazesi, hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...