Genç kız sulama kanalında kayboldu! Annesi feryadı yürekleri sızlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Genç kız sulama kanalında kayboldu! Annesi feryadı yürekleri sızlattı

GÜNDEM Haberleri

Adana'da sulama kanalına giren 20 yaşındaki genç kız çırpınırken görüldü. Bir süre sonra gözden kaybolan kız için arama çalışmaları başlatıldı. Dün gece de aynı kanala girdiği öğrenilen genç kızın annesinin “Kızım sen orada yüzemezsin. Annem, sen yüzmeyi bilmiyorsun” sözleri yürek sızlattı.

Adana'da sulama kanalına giren genç kız için arama çalışması başlatıldı. Olaya tanık olanlar ve kızın annesi durumu anlattı. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Adana’da serinlemek için sulama kanalına giren 20 yaşındaki genç kız kayboldu. Genç kızı bulmak için su altı polisleri kanalda arama başlattı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi’nde meydana geldi. Devlet Su İşleri’ne ait sulama kanalında bir genç kızın çırpındığını görenler, durumu polise bildirdi. Ayşe Çetin (20) olduğu öğrenilen genç kız, akıntıya kapılıp bir süre sonra gözden kayboldu. Olay yerine Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı ekipler sevk edildi. Dalgıç polisler, sulama kanalına girip Çetin’i aradı ancak bulamadı. Kızının suda kaybolduğu öğrenip kanala gelen anne Sultan Çetin, arama çalışmalarını gözyaşlarıyla takip etti.

Genç kız sulama kanalında kayboldu! Annesi feryadı yürekleri sızlattı

Sultan Çetin’in, “Kızım sen orada yüzemezsin. Annem, sen yüzmeyi bilmiyorsun” diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı. Kızın suda sürüklendiğini gören Aziz Karayürek ise, “Benim gördüğümde, suda çırpınıyordu. Yüzme bilseydim, kurtarmak için atlardım. Etrafta kimse de yoktu. Sonra suda kayboldu” diye konuştu. Öte yandan Ayşe Çetin’in, dün gece saatlerinde yine sulama kanalına girdiği, mahalledeki bir genç tarafından çıkarıldığı öğrenildi. Ekiplerin arama-kurtarma çalışması sürüyor. Arama yapılırken meraklı vatandaşlar da bu durumu film gibi izledi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...