Baraj gölünde dehşet! Serinlemek isteyen 17 yaşındaki genç korkunç şekilde can verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Baraj gölünde dehşet! Serinlemek isteyen 17 yaşındaki genç korkunç şekilde can verdi

GÜNDEM Haberleri

Afyonkarahisar’da sıcak havadan bunalarak baraj gölüne serinlemek için giren 17 yaşındaki gençten acı haber geldi. Boğularak hayatını kaybeden gencin cansız bedeni uzun uğraşlar sonucu polis kurbağa adamlar tarafından sudan çıkarılırken, ailesinin gözyaşları ise yürekleri dağladı.

Sıcaklıkların artması sonucu serinlemek isteyenler göl, baraj, sulama kanalı gibi birçok su alanlarına giriyor ancak bunlar çoğunlukla korkunç şekilde bitiyor. Boğulma vakalarına bir yenisi de Afyonkarahisar'da eklendi.

Bolvadin ilçesi Özburun Baraj Gölü’nde yaşanan olayda O.F(17) isimli gençten bir süre haber alamayan ve cep telefonu aramalarını yanıtsız bırakan Fişek’in ailesi polis ve jandarmaya bildirerek yardım istedi.

Baraj gölünde dehşet! Serinlemek isteyen 17 yaşındaki genç korkunç şekilde can verdi

KAYIP İHBARI İLE EKİPLER HAREKE GEÇTİ

İhbar üzerine harekete geçen Bolvadin İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Özburun Barajı çevresinde yaptıkları incelemede önce terk edilmiş halde bir motosiklet buldu. Daha sonra aramaya bu bölgede yoğunlaştıran ekipler bir süre sonra Fişek’in su kenarına yakın bir noktada kıyafetlerini buldu.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bunun üzerine ekipler bölgeye AFAD ekibi ve dalgıç istedi. Sonrasında Konya İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği Kurbağa Adamlar sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler uzun uğraşlar sonucu Fişek’in cansız bedenini sudan çıkardı. Cenaze otopsi için Bolvadin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...