Silivri'de alarm verildi! Dilan Polat ve Sıla'yı gardiyanlar koruyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Silivri'de alarm verildi! Dilan Polat ve Sıla'yı gardiyanlar koruyor

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Silivri Cezaevi’nde kardeşi Sıla Doğu ile yatan Dilan Polat’a kadın mahkûmların sataştığı, her ikisinin yanında da sürekli gardiyan bulunduğu bildirildi.

Lüks yaşantılarından sonra cezaevi şartlarına uyum sağlamakta zorlanan Polat kardeşlerin psikolojisi bozuldu. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunduğu cezaevinden eşi Engin Polat’ı arayarak “İntihar etmek istiyorum” diyen Dilan Polat için cezaevindeki tedbirler artırıldı. 24 saat sıkı yönetime alınan ve kantinden aldığı her şey kontrol edilen Polat için cezaevi psikoloğu devreye girdi. Cezaevinde de tepki çeken iki kardeşe sataşma olmaması için yanlarında bir infaz koruma memurunun da gezdiği gelen haberler arasında. Dilan Polat’ın depresyonunun davada tutuklu olan eşi ve kardeşi Sıla Doğu’nun farklı cezaevlerine dağılacağından olduğu ve kardeşinden ayrılmak istemediği söylenmişti.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...