Malatya'da peş peşe deprem! Gece yarısı bir kez daha sallandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Malatya'da peş peşe deprem! Gece yarısı bir kez daha sallandı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Malatya bugün saat 06.53 sularında meydana gelen 3,7 büyüklüğünde depremin ardından 3.9 büyüklüğünde bir depremle daha sallandı. Kandilli ve AFAD depreme ilişkin son dakika verilerini paylaştı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen iki büyük depremin ardından bölgede şiddetli artçılar devam ediyor. Malatya'da korkutan bir deprem daha meydana geldi.

MALATYA'DA PEŞ PEŞE DEPREM

Malatya'da bugün saat 06.53 sularında meydana gelen 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Sabah saatlerinde yaşanan depremin ardından Malatya, saat 00:14:53 sıralarında 3.9 büyüklüğünde bir depremle daha sallandı.
 
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre deprem Kadıİbrahim-Akçadağ mevkiinde yerin 5.0 km derinliğinde yaşandı.
 
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre depremin büyüklüğün 3.8 olarak açıklandı. AFAD'a göre deprem yerin 8.6 km derinliğinde yaşandı.
Malatya'da peş peşe deprem! Gece yarısı bir kez daha sallandı - 1. Resim
 
Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...