Son dakika... Akşener'in çıkışının ardından Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika... Akşener'in çıkışının ardından Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Meral Akşener'in açıklamalarının ardından konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiç merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak." dedi.

Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'den çıkışında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarına yönelik gazetecilerin sorusunu cevapladı. Kemal Kılıçdaroğlu, tek cümle açıklama yaparak, "Hiç merak etmeyin, bütün taşlar yerine oturacak." dedi.

CHP Merkez Yürütme Kurulu olağanüstü toplanma kararı aldı.

İYİ PARTİ 'MASA'DAN AYRILDI

6'lı masa toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan İYİ Parti lideri Meral Akşener, GİK toplantısında açıklamalarda bulundu. Akşener, "Geldiğimiz noktada İYİ Parti bir kıskaca alınmış, dayatmaya mecbur bırakılmış, ölüm ve sıtma arasında bir tercihe zorlanmıştır'' dedi. Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a adaylık çağrısında da bulundu.

KILIÇDAROĞLU: 'TAŞLAR YERİNE OTURACAK'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’de Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ile görüştükten sonra TBMM’deki makamından çıkarken gazetecilere açıklama yaptı. Akşener'in açıklamaları sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk cevap geldi. Kılıçdaroğlu, "Hiç merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak. Yolumuza devam ediyoruz" dedi.

(Haber Merkezi)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...