Meteoroloji bir kez daha uyardı, tatil haberleri peş peşe geldi! İşte yarın okulların tatil olduğu iller

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Meteoroloji bir kez daha uyardı, tatil haberleri peş peşe geldi! İşte yarın okulların tatil olduğu iller

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın için 33 kentte kar, sağanak, fırtına uyarısında bulundu. Sarı ve turuncu kodlu uyarılarla birlikte kar tatili haberleri de peş peşe geldi. İşte 20 Kasım 2023 günü kar tatili olan iller.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günler öncesinden uyarıda bulunmuştu, soğuk hava bugün tüm yurdu etkisi altına aldı. Bir uyarı da yarın için geldi, sağanak, kar, fırtına ve sel bekleniyor. 33 il için de turuncu ve sarı kod verildi. Hemen ardından öğrencilerin merakla beklediği kar tatili haberleri geldi. İşte 20 Kasım 2023 günü okulların tatil edildiği iller...

ŞİLE’DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul'dun Şile ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime yarın için ara verildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle, 20 Kasım Pazartesi günü Şile ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar tatil ilan edildi. İlçedeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli veya kronik hastalığı bulunan personel de yarın idari izinli kabul edilecek.

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, “Zonguldak il genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelde 20 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

https://twitter.com/TC_Zonguldak/status/1726206812511170836

BOLU'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Bolu’da sabah saatlerinden itibaren kent merkezinde ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı aralıksız olara sürdü. Bolu Valiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Kamuda çalışan hamile ve engelli personel idari izinli sayılacak. Bolu Valiliği'den gelen açıklamada, “İlimiz genelinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü ilimiz genelinde tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 20 Kasım 2023 tarihinde 1 (bir) gün idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji bir kez daha uyardı, tatil haberleri peş peşe geldi! İşte yarın okulların tatil olduğu iller

ONLARCA ARAÇ YOLDA KALDI

Bolu-Mudurnu karayolunda etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle onlarca araç yolda kaldı, sürücüler zor anlar yaşadı. Mahsur kalanların yardımına çekiciler yetişti. 

KARABÜK'TE 1 GÜN TATİL

Karabük’ün Eflani ve Eskipazar ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi. Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Eflani ve Eskipazar ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü taşımalı eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Öte yandan Düzce'nin Yığılca ve Akçakoca ilçesi, Sakarya'nın da Hendek ilçesinde yarın eğitime 1 günlüğüne ara verildi. 

METEOROLOJİ'DEN 33 İL İÇİN SARI VE TURUNCU ALARM

Meteoroloji kar ve sağanak için 33 il için sarı ve turuncu alarm uyarısında bulundu. Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Mersin, Kars, Kastamonu, Kocaeli, Malatya, Mardin, Muş, Rize, Sakarya, Siirt, Tunceli, Şanlıurfa, Zonguldak, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Yalova, Karabük, Düzce

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...