Zonguldak'ta şiddetli fırtınada savrulan dev gemi ikiye bölündü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Zonguldak'ta şehri etkisi altına alan fırtına insanlara zor anlar yaşatıyor. Rüzgarın etkisiyle sürüklenen kuru yük gemisi karaya çarparak ikiye bölündü. Ağaçlar yollara devrildi, otomobiller hurdaya döndü.

Meteoroloji günlerdir hafta sonunu işaret ederek yurt genelince sağanak ve fırtına uyarısı yaparken, dün gece birçok ilde başlayan yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi. Zonguldak'ta yaşanan fırtına sebebiyle hayat durma noktasına geldi. Ereğli ilçesinde fırtına nedeniyle sürüklenen yük gemisi, karaya oturdu.  

YÜK GEMİSİ KARAYA OTURDU

Rüzgarın etkisiyle sürüklenen kuru yük gemisi karaya çarparak ikiye bölündü. Ekipler, ikiye bölünen gemideki personeli tahliye etmek için çalışıyor. kıyı şeridindeki dükkanlar ve parklar sular altında kaldı. 5 metreyi bulan dalgaların sürüklediği gemi için seferber olan ekipler, mürettebatın tahliyesi için çalışma başlattı.  Ekiplerin çalışmalarda 13 mürettebatı kurtardığı öğrenildi.

AĞAÇLAR YOLLARA DEVRİLDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün kuvvetli fırtına ve yağış uyarısının ardından şehir merkezinde ekipler geceden bu yana teyakkuza geçti. Fırtına sebebiyle ağaçlar yollara devrildi.

Zonguldak'ta şiddetli fırtınada savrulan dev gemi ikiye bölündü

Bir apartmandan düşen taş ve tuğla parçaları park halindeki otomobili hurdaya çevirdi. İtfaiye ekipleri yollara devrilen ağaçlar sebebiyle polis ekipleri ile birlikte güvenlik önlemi alarak ulaşımı kontrollü sağladı.

Kozlu Sahil Yolu'nda şiddetli yağış sebebiyle su birikintileri yaşandı. Belediye ekipleri mazgallarda temizlik çalışması yaptı. Kozlu Sahili'nde kuvvetli fırtına sebebiyle dev dalgalar meydana geldi. Dalgalar sebebiyle sahil sular altında kaldı.

Zonguldak'ta şiddetli fırtınada savrulan dev gemi ikiye bölündü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...