Son dakika haberi: Pençe Harekat bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Son dakika haberi: Pençe Harekat bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Harekât Bölgesinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca önceden döşenen El Yapımı Patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan P. Uzm. Çvş. Mustafa Çakmak'ın şehit olduğunu duyurdu.

Son dakika haberi! Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Harekat bölgesinden gelen acı haberi duyurdu. Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca önceden döşenen El Yapımı Patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan P. Uzm. Çvş. Mustafa Çakmak hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

MSB'den yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

BAKAN GÜLER'DEN BAŞSAĞLIĞI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit için yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 10 Ekim 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Pençe Harekat bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

ŞEHADET HABERİ AİLESİNE ULAŞTIRILDI

Askeri yetkililer, 27 yaşında şehit olan Çakmak'ın şehadet haberini, Antalya'nın Aksu ilçesinde ikamet eden ailesine ulaştırdı. Ailenin 10 yıl önce Hatay’dan Antalya’ya yerleştiği ifade edilirken, şehidin cenazesinin ata toprağı Hatay’a gönderileceği ve Reyhanlı ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

Ailenin haberin ardından Hatay'a gittiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...