Tarihçi İlber Ortaylı, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Biz sizi sevmeye mecbur muyuz?

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Tarihçi İlber Ortaylı, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Biz sizi sevmeye mecbur muyuz?

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. CHP'nin artık Atatürk'ün partisi olmadığını söyleyen Ortaylı, "Bir otobüs iyi işlemiyorsa müşteri bir kez ona mahkumdur. İkincisinde o müşteriler başka bir şey bulurlar. Bize eli mahkum demek istiyorlar. Çok ayıp, ben olsam atarım onları partiden. Biz sizi sevmeye mecbur muyuz" dedi.

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Cumhriyet Halk Partisi'ni ve genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Atatürk'ün kurduğu CHP'nin artık olmadığını ifade eden Ortaylı, başarısızlıklara rağmen istifa etmeyen Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

"CHP ARTIK BENİ İLGİLENDİRMİYOR"

Prof. Dr. Ortaylı, katıldığı Kafa TV'nin YouTube kanalında kendisine yöneltilen soruları cevapladı. CHP'nin artık kendisini ilgilendirmediğini belirterek, "Benim için Atatürk'ün kurduğu CHP ortada yoktur. Olması da gerekmiyor. Çünkü o bir kurucu partidir. Kurucu partinin kendine göre kurucu kadroları vardır ve ona hizmet eden kadroları vardır. Bunun ilelebet devam etmesi beklenmez" dedi.

SİZİ SEVMEYE MECBUR MUYUZ?

Buna karşın böyle bir partinin bu hale gelmesinin de beklenemeyeceğini belirten Ortaylı, isim vermeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hedef alarak "Bir otobüs iyi işlemiyorsa müşteri bir kez ona mahkumdur. İkincisinde o müşteriler başka bir şey bulurlar. Bize eli mahkum demek istiyorlar. Çok ayıp, ben olsam atarım onları partiden. Biz sizi sevmeye mecbur muyuz" ifadelerini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...