Türkiye Yelken Federasyonuna bağlı yüzme hakemi İznik Gölü'nde kayboldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Türkiye Yelken Federasyonuna bağlı yüzme hakemi İznik Gölü'nde kayboldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

3 günde 2 kişinin boğularak hayatını kaybettiği Türkiye’nin 5. büyük gölü olan İznik Gölü'nde bugün ise Türkiye Yelken Federasyonuna bağlı yüzme hakemi Feridun Ulu kayboldu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler bot ile arama kurtarma çalışması başlattı ve ekipleri Ulu’ya ulaşmaya çalışıyor.

Göl, baraj veya sulama kanallarına girerek hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen gün artarken bir kayıp vakası da İznik Gölü'nde yaşandu. Bursa İznik gölünde geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte piknik yapmaya gelen Y.A, serinlemek için göle giren 8 yaşındaki YA. ve ertesi gün yine serinlemek için göle giren 80 yaşındaki A.K boğularak hayatını kaybetmişti.

Türkiye Yelken Federasyonuna bağlı yüzme hakemi İznik Gölü'nde kayboldu

YÜZME HAKEMİ İZNİK GÖLÜ'NDE KAYBOLDU

Dalgıç ekiplerinin arama çalışmaları sonrası cesetleri bulunan iki kişiden sonra bu kez de Yüzme hakemi Feridun Ulu (60) arkadaşlarının da bulunduğu tekneden İznik gölüne girdi. Fakat bir süre sonra kendisinden haber alamayan arkadaşları durumu Jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgede bot ile arama kurtarma çalışması başlatan jandarma ekipleri Ulu’ya ulaşmaya çalıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...