Üsküdar’da 2 kişiyi kaçırarak 26 milyonluk fidye hazırlığı yapan 4 şüpheli yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Üsküdar’da 2 kişiyi kaçırarak 26 milyonluk fidye hazırlığı yapan 4 şüpheli yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Üsküdar’da kaçırdıkları iş insanı S.B. ile yanındaki emekli polis İ.B.'yi kaçıran ve S.B.’nin ailesinden 26 milyon lira fidye istemeye hazırlanan 4 kişi yakalandı. Kaçırılan 2 kişi kurtarılırken ifade veren işadamı S.B '. Kendi aralarında ailemden 26 milyon lira fidye istemeye hazırlandıklarını duydum.' dedi.

Üsküdar’da iş insanı S.B. ile yanındaki emekli polis İ.B.'yi kaçıran ve S.B.’nin ailesinden 26 milyon lira fidye istemeye hazırlanan  şüphelilere ilişkin gelişme yaşandı. Küçüksu Mahallesi Mustafa Düzgünman Caddesi’nde geçtiğimiz Pazartesi günü saat 10.55 sıralarında araç içerisinden çıkan Yaşar P.(46), Fırat B.(34), Ferdi Ü.(28) ve Batuhan B.(26) önlerini kestikleri iş insanı S.B. ve emekli polis İ.B.’yi araçlarından kaçırdı. Gasp Büro Amirliği ekipleri ihbar üzerine çalışma başlattı.

BASKIN YAPILDI, 2 KİŞİ KURTARILDI

Özel Harekat polislerinin de katıldığı baskınla Pendik'te tespit edilen gecekonduya yapılan baskında kaçırılan S.B. ile İ.B. kurtarıldı. Şahıslar tedavi amaçlı Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Şüpheli 4 kişi ise yakalandı. Şahıslardan Yaşar P.’nin üzerinden kendisinin fotoğrafı bulunan Hakan Ö. adına düzenlenmiş, sahte Personel Kimlik Kartı ve 5 adet 7.65 mm fişek ele geçirildi.

ARACIN ÖNÜNÜ KESEREK KAÇIRDILAR

Kaçırma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir minibüsle, mağdurların içinde bulunduğu aracın önünü kesen şüphelilerin onları önce yere yatırarak etkisiz hale getirdikleri ve geldikleri araca bindirerek uzaklaştıkları görülmekte.

26 MİLYON TL FİDYE İSTEYECEKLERDİ

Kurtarıldıktan sonra ifade veren işadamı S.B. "Onların MİT'çi olduklarına inandım. Birbirlerine 'Başçavuşum', 'Binbaşım' diye hitap ediyorlardı. 'Başkan' olarak hitap ettikleri bir kişiye telefon edip bilgi veriyorlardı. Bizi sürekli darp ettiler. Başımıza siyah torba geçirip, ellerimizi bağlamışlardı. Kendi aralarında ailemden 26 milyon lira fidye istemeye hazırlandıklarını duydum. Sonra polis baskın yapıp bizi kurtardı" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...