'Üzerime şike oynanıyor' dedi... Canlı yayın açıp evini yaktı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde 'Üzerime şike oynanıyor' diyen adam, sosyal medyada canlı yayın açıp evini ateşe verdi. Alevler bir anda tüm evi sararken, yangın komşusunun evini de küle çevirdi.

Ilgaz ilçesi Onaç köyünde M.U. isimli adam, bir sosyal medya platformunda canlı yayın açarak evini ateşe verdi.

"YAKACAĞIMI SÖYLEDİM, YAKTIM"

Köydeki vatandaşlara tepki göstermek için evi yaktığını söyleyen adam, 'Yakacağımı söyledim, yaktım' diyerek evi tutuşturdu. Kısa sürede büyüyen yangın komşusu K.K.'nin evine de sıçradı.

İKİ EV KÜLE DÖNDÜ

Yangını gören köydeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirirken, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangında M.U.’nun evi ve komşusu K.K.'nin evi kullanılmaz hale geldi. Evi küle dönen komşu K.K. M.U.'dan şikayetçi oldu. 

"TÜM İZLEYENLERE BENDEN GELSİN"

Sosyal medyadaki canlı yayın sırasında şahsın evin farklı noktalarında ateş yaktığı görüldü. Şahıs canlı yayında, “Şu an evi yakıyorum. Tüm izleyenlere benden gelsin. Cayır cayır yanıyor. Evin her yerinde ateşi yaktım. Onaç köyünde üzerime şike oynanıyor, ben de Onaç köyündeki evimi yakıyorum” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...