VakıfBank Troy karta nasıl geçilir? VakıfBank Troy kart nedir, nasıl alınır?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
VakıfBank Troy karta nasıl geçilir? VakıfBank Troy kart nedir, nasıl alınır?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

VakıfBank Troy kart başvuru! | VakıfBank kart kullanıcıları arasında internet alışverişlerinde kullanmak üzere Troy karta geçmek isteyenler VakıfBank Troy karta nasıl geçilir merak ediyor. Troy logolu VakıfBank kredi ve banka kartı sahibi olmak için VakıfBank Troy kart nasıl alınır sorusunun yanıtı ve VakıfBank Troy kart nedir, nasıl alınabileceği hakkında bilgiler haberimizde yer almaktadır.

VakıfBank Troy karta nasıl geçilir? VakıfBank kart kullanıcıları arasında internet alışverişlerinde kullanmak üzere Troy karta geçmek isteyenler VakıfBank Troy karta nasıl geçilir merak ediyor. Troy logolu VakıfBank kredi ve banka kartı sahibi olmak için VakıfBank Troy kart nasıl alınır sorusunun yanıtı ve VakıfBank Troy kart nedir, nasıl alınabileceği hakkında bilgiler haberimizde yer almaktadır. İşte, VakıfBank Troy karta geçiş için bilmeniz gerekenler...

VAKIFBANK TROY KARTA NASIL GEÇİLİR?

VakıfBank Troy karta geçmek için VakıfBank'ın müşteri hizmetleri numarası olan 0850 222 0 724 telefon numarasını arayarak VakıfBank Troy logolu kartlar hakkında bilgi alabilir, başvuruda bulunabilirsiniz. Dilerseniz VakıfBank şubelerinden Troy kart için bilgi ve başvuruda da bulunabilirsiniz. 

VAKIFBANK'TA TROY KART VAR MI?

VakıfBank Troy kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart sunan bankalar arasında yer almaktadır. 

TROY KART NASIL ALINIR?

Kredi Kartı, Banka Kartı ve Ön Ödemeli kartları bankalardan veya elektronik para kuruluşlarından talep edebilirsiniz. VakıfBank Troy üyesi bankalar arasında yer almaktadır.

TROY KARTI NEREDE KULLANABİLİRİM?

TROY kartınızı yurtiçindeki tüm bankalara ait ATM ve POS cihazlarında kullanabilirsiniz.

VakıfBank Troy karta nasıl geçilir? VakıfBank Troy kart nedir, nasıl alınır?

İNTERNET ALIŞVERİŞLERİNDE TROY KART KULLANILABİLİR Mİ?

Yurt içinde faliyet gösteren tüm internet sitelerinin TROY kart kabul etme yükümlülüğü bulunmaktadır. Yurt içinde faliyet gösteren alışveriş sitelerinin tamamında kullanabilirsiniz.

TROY KART ÜCRETLİ MİDİR?

TROY kartlar, Banka veya Elektronik Para Kuruluşları aracılığıyla kart kullanıcılarına sunulmaktadır. Bu nedenle, kart ücreti olup olmayacağı yönündeki inisiyatif Banka veya Elektronik Para Kuruluşlarına aittir.

VakıfBank Troy karta nasıl geçilir? VakıfBank Troy kart nedir, nasıl alınır?

VAKIFBANK İLETİŞİM BİLGİLERİ

Finanskent Mahallesi Finans Caddesi No:40/1 Ümraniye/İstanbul

Swift Kodu(BIC): TVBATR2A 

Telefon: 0850 222 0 724
Faks: +90 216 724 39 09

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...