Ebru Baki 7 Mart canlı yayın konuğu Emre Şirin hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ebru Baki 7 Mart canlı yayın konuğu Emre Şirin hayatı ve biyografisi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ebru Baki ile Para Politika programının bugün, 7 Mart canlı yayın konukları arasında Emre Şirin yer alıyor. Ebru Baki'nin canlı yayın konuğu Emre Şirin kimdir, nerelİ, Emre Şirin hayatı ve biyografisi araştırılıyor. İşte, detaylar...

Ebru Baki ile Para Politika programının 7 Mart canlı yayın konuğu Emre Şirin merak ediliyor. Ebru Baki ile Para Politika hafta içi her sabah saat 09.00'da ekrana geliyor. Emre Şirin kimdir? Emre Şirin alanı ne? Emre Şirin hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Detaylar haberimizde..

EMRE ŞİRİN KİMDİR?

Emre Şirin, 7 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Ekonomist olan Emre Şirin, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Muhasebe ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinde tamamladı. İş hayatına Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği'ne kayıtlı Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak başlayan Şirin, Ticari Bankacılık ve Kobi Bankacılığı alanlarında çalıştı. Daha sonra Ena Strateji ve Finansal Danışmanlık firmasını kurdu. Ekonomi ve piyasa konularında uzman olan Şirin, televizyonda yorumcu olarak çıkıyor. Kendi YouTube kanalı üzerinden ekonomiye dair analizlerini paylaşıyor. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...