Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı canlı kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı canlı kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sağlık Bakanlığı işçi alımı canlı kura çekimi tarihleri belli oldu. İşçi alımı kura sonuçları sorgulama ve canlı izle ekranı takip ediliyor. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi için geri sayım başladı. Peki Sağlık Bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak? Kura sonuçları nereden öğrenilecek? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 8 bin işçi alımı yapılacak. İşçi alımı için başvurular İŞKUR aracılığı ile alındı. Başvuru ardından kura çekimi yapılacak ve adaylar mülakatsız olarak çalışma hayatına adım atacak. Yapılan açıklamaya göre, taşra teşkilatı 8 bin işçi alımı kura çekimi nisan ayında gerçekleştirilecek. 

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı canlı kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek - 1. Resim

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI CANLI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde istihdam edilmek üzere 8.000  sürekli işçi alımı kurası 3-4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Buna göre, Sağlık Bakanlığı kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde yapılacak. Kura çekimi Youtube hesabından canlı aktarılacak. İşçi alımı için mülakat yapılmayacak. Alım ise 2 günde tamamlanacak.Taşra teşkilatlarında istihdam edilecek asıl ve yedek adaylar kura çekiminin ardından duyurulacak. 

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı canlı kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek - 2. Resim

8 BİN İŞÇİ ALIMI CANLI KURA ÇEKİMİ SORGULAMA

Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları, kura çekimi tamamlandıktan sonra resmi site üzerinden paylaşılacak. Kura çekimi tamamlandıktan sonra asıl ve yede adaylar ilişkin listeler, yhgm.saglik.gov.tr adresinden paylaşılacak. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...