Evrim Keklik hırsızlık yapan Poyraz’a ateş püskürdü! Cezasını az bulup Acun Ilıcalı’ya seslendi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Evrim Keklik hırsızlık yapan Poyraz’a ateş püskürdü! Cezasını az bulup Acun Ilıcalı’ya seslendi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star’da mavi takımdaki Yiğit Poyraz’ın Dominikli bir ailenin evine çuvalla girip yaptığı hırsızlık büyük yankı uyandırdı. Eski yarışmacı Evrim Keklik, Survivor tarihinde daha önce görülmemiş bu olaya sessiz kalmadı. Yarışmaya katılanların aldığı paraya dikkat çeken Keklik, Acun Ilıcalı’ya seslendi.

Survivor All Star 2024’te mavi takımda yarışan Yiğit Poyraz, yaptığı hırsızlıkla gündem oldu. Dominikli bir ailenin evine gizlice giren Poyraz, yanına aldığı çuvala ne var ne yoksa doldurdu. Bu olay sosyal medyanın gündemine otururken, eski yarışmacı Evrim Keklik, dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

Evrim Keklik hırsızlık yapan Poyraz’a ateş püskürdü! Cezasını az bulup Acun Ilıcalı’ya seslendi - 1. Resim

ACUN ILICALI: POYRAZ EVE BİLDİĞİNİZ ÇUVALLA GİRİYOR 

Şaşırtan olayla ilgili Acun Ilıcalı, yaptığı acil durum konseyinde bilgi verdi. Poyraz’ın büyük bir suç işlediğini belirten Ilıcalı, “Konu şu, Poyraz dere kenarındaki kamptan çıkarak ciddi bir mesafe alıp medeniyetin olduğu bölgelere gidip, prodüksiyonu geçtim, malzemelerini geçtim, bir Dominik vatandaşının evine giriyor. Eve bildiğiniz çuvalla falan giriyor. Adam Dominikli. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle korunan bir ev... Dominikli ailenin evine girip evde ne varsa çuvala doldurup devam ediyor. Adam normal şartlarda polise gidecek, polis gelip Poyraz'ı alacak. Neyse müdahale ediyoruz” dedi.

Evrim Keklik hırsızlık yapan Poyraz’a ateş püskürdü! Cezasını az bulup Acun Ilıcalı’ya seslendi - 2. Resim

HIRSIZLIĞIN CEZASI BELLİ OLDU

Ilıcalı, Poyraz’a büyük bir ceza verileceğini ise “Sana Survivor tarihinde görülmemiş, yaşanmamış bir ceza vereceğiz. Bu yaptığın cüretteki son nokta. Eğer tek başınaysan 15 ödülden yararlanamayacaksın” dedi. Takımdan diğer yarışmacıların olaya dahil olduğunu itiraf etmesiyle Poyraz’ın cezası 10’a düşürüldü. 

Evrim Keklik hırsızlık yapan Poyraz’a ateş püskürdü! Cezasını az bulup Acun Ilıcalı’ya seslendi - 3. Resim

EVRİM KEKLİK ÇOK SİNİRLENDİ

Eski yarışmacı Evrim Keklik, Poyraz’ın hırsızlık olayına kayıtsız kalamadı. Survivor yarışmacılarının aldıkları paraya dikkat çeken Keklik, şunları söyledi:

"Bu çalma çırpmanın artık suyu çıktı. Yeriz cezamızı otururuz aşağı diyorlar. Biliyorsunuz ki bizler, anamızın babamızın hayrına gitmiyoruz, özellikle All Star senelerinde para kazanılıyor ve biz imza atıyoruz aç kalacağımıza dair. Para kazanıyoruz ya bedavadan kimse bize para vermiyor, oradaki o zor şartlar sayesinde.

Acun Ilıcalı’ya seslenen Keklik, konuşmasının devamında ise “Herkesin ne kadar aldığı paralar da biliyorsunuz Instagram'da çarşaf çarşaf yazdı. Böyle ödül cezaları verileceğine 'senin bir haftalığını kesiyorum' dese Acun Bey, bakın bakalım çalmalar çırpmalar bu kadar geniş çaplı oluşabiliyor mu?” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...