Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oyunla başlarmış bu dehşetli işler

Düzenleyen:
Oyunla başlarmış bu dehşetli işler

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Testere’, ‘Cube’, ‘Hostel gibi korku filmlerini hatırlatan ‘Kaçış Odası’ bir mekâna sıkışan 4 kurbanın dehşetli hikâyesini mevzu ediniyor.

Testere’, ‘Cube’, ‘Hostel gibi korku filmlerini hatırlatan ‘Kaçış Odası’ bir mekâna sıkışan 4 kurbanın dehşetli hikâyesini mevzu ediniyor. Peter Dukes’un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Skeet Ulrich, Sean Young ve Christine Donlon paylaşıyor. Korku filmi tutkunu olan Jeff ve Ben, arkadaşları Jess ve Angie’yi de ikna ederek çok popüler olan kaçış odası oyununu tecrübe etmek istiyorlar. Bunun için Los Angeles’ın en iyi kaçış odalarından birine gidiyorlar. Dört gencin, ipuçlarını bulup bu ürkütücü ve karanlık detaylarla dolu odadan kaçabilmeleri için 55 dakikaları var. Ancak zaman ilerledikçe odada duvara zincirle bağlı, maskeli birisinin daha bulunduğunu fark ediyorlar. Dört arkadaşın eğlence için geldikleri kaçış odası, bir ölüm odasına dönüşüyor. Artık hayatta kalmanın tek yolu, oyunu oynamaya devam edip yapbozun parçalarını birleştirmek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...