Renkli hayaller mi, hayatın gerçeği mi?

Renkli hayaller mi, hayatın gerçeği mi?

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Türkiye'nin en meşhur YouTube fenomenlerinden olan Enes Batur, hayatından izler taşıyan ilk filmi “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” ile bu hafta sinema seyircisiyle buluşuyor. Yönetmenliğini

Kamil Çetin’in üstlendiği filmde; Enes Batur'un yanı sıra Bekir Aksoy ve Ceyda Düvenci gibi oyuncular yer alıyor. İçine kapanık bir çocuk olan Enes Batur, polis babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. Babası Enes’e bilgisayar alır ve tüm dünyası artık o cihaza hapsolur. Enes'in artık bir hayali vardır: YouTube fenomeni olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite imtihanına hazırlanması için onu zorlarlar. Enes, artık zor bir karar vermek mecburiyetindedir. Ya hayallerinin peşinden koşacak ya da üniversite imtihanına çalışacaktır. Sinema yönünden ziyade eğlencesiyle ön plana çıkan filmde, küfre yer verilmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...