Melis Birkan en iyi filmleri seçecek

Düzenleyen:
Melis Birkan en iyi filmleri seçecek

KÜLTüR - SANAT Haberleri

“Issız Adam” filmindeki rolüyle üne kavuşan Melis Birkan, festivalde kısa filmlere not verecek

Murat Öztekin İSTANBUL

Hukuki problemlerin sinemadaki yansımaları film festivaline taşınıyor… Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali, bu sene sekizinci defa sinemaseverlerle buluşuyor. İstanbul Üniversitesi’nin iş birliği ile 9-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin programı, dün İstanbul’da bir otelde yapılan toplantıyla basına açıklandı.

SEKİZ UZUN METRAJ YARIŞACAK

Bütün dünyadan 8 filmin yer alacağı Altın Terazi Uzun Mertaj Film Yarışması’nın jüri başkanlığını yönetmen Derviş Zaim yaparken “Issız Adam” filmindeki rolüyle tanınan sinema oyuncusu Melis Birkan da festivalin kısa film jürisinde yer alıyor. İstanbul’daki Beyoğlu Atlas ve Kadıköy Sinemalarında gösterimlerin gerçekleşeceği festivalde, suç ve hukukla alakalı birbirinden çarpıcı filmler yarışacak. Film gösterimleriyle birlikte akademik programların da aynı anda sürdürüleceği festivalde, sinemada madde ve alkol bağımlılığı da masaya yatırılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...