Ünlü oyuncunun artık koruması var

Ünlü oyuncunun artık koruması var

MAGAZİN Haberleri

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle adından uzun süre söz ettiren kötü kadın Carolin Wilma Elles sevgilisi Kerem Göğüş ile evliliğe ilerliyor

Wilma Elles ile Kerem Göğüş evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kerem Göğüş sevgilisi Wilma Elles'e koruma tuttu. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin kötü karakteri Carolin Wilma Elles, sevgilisi Kerem Göğüş ile evliliğe ilerliyor. Kerem Göğüş, Wilma Elles için neden koruma tuttu?
WİLMA ELLES'İN ARTIK KORUMASI VAR
Türkiye'nin sevdiği Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, sevgilisi Kerem Göğüş ile evlilik yolunda ilerlerken ilginç bir karar aldı. Kerem Göğüş, Wilma Elles'e koruma tuttu. Wilma Elles'e neden koruma tutulduğu ise ilginç bir gerekçeye bağlandı. Söylenene göre Wilma Elles'e şöyle tepkiler geliyormuş: Sen kötü kadınsın. Kötülerin burada yeri yok. Kötüsün ama çok güzelsin. Seni tek geçiyorum ekrandan göründüğündan daha güzelsin... Wilma Elles ve Kerem Göğüş bu tepkilerin üzerine son çareyi koruma tutmakta buldu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...