Yağmura rağmen konsere koştular

Yağmura rağmen konsere koştular

MAGAZİN Haberleri

Yaptıkları Balkan ve İndie-rock müziğiyle geniş bir hayran kitlesi olan Beirut, önceki akşam BKM organizasyonuyla sahnedeydi

Yağmura rağmen Küçükçiftlik Park'ı dolduran binlerce İstanbullu konseri rengarenk yağmurluklarıyla izledi. Konserde ön grup olarak sahneye Cüneyt Sepetçi ve Orchestra Dolapdere çıktı. Hareketli parçalarıyla müzikseverleri hareketlendiren ekip saatler 21:00'ı gösterirken sahneyi heyecanla beklenen Beirut'a bıraktı. Grubun solisti Zach Condon geceyi Türkçe olarak "Merhaba İstanbul, sizi çok özledik. Hoşgeldiniz!" sözleriyle başlattı. Konseri izlemeye gelenler Beirut'un şarkılarına bir ağızdan eşlik etti. Ukulele, akordiyon, Mandolin ve daha birçok enstrümanla müzik şöleni tadında bir konser veren Beirut geceyi yoğun istek üzerine 3 bis'in ardından bitirebildi. Konseri izlemeye gelenler arasında Meltem Cumbul, Durul Bazan, Yalın, Hande Dane, Nehir Erdoğan, Zafer Algöz, Gökçe Bahadır, Güven Kıraç, Sezin Akbaşoğulları vardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...