Aslıhan Güner: Gerçeği nikâh masasında anladım

Aslıhan Güner: Gerçeği nikâh masasında anladım

MAGAZİN Haberleri

Sevilen oyuncu Aslıhan Güner, geçen yıl evlendiği Mert Kılıç ile gerçek hayatta evlenmesini 'Mizansen' gibi gördüğünü söyledi.

MBC4 kanalındaki 'Turki Extra' programa röportaj veren Aslıhan Güner, ilginç açıklamalarda bulundu. Güner, dizi setinde tanıştığı ve geçen yıl evlendiği Mert Kılıç ile senaryo uyarınca 3 defa 'evlenme süreci' yaşadıkları halde filmde bunun gerçekleşmediğini söyledi. Güner, "Dizinin ilkinde nikah masasına; oturduğumuzda teröristler geliyor, düğünü basıyor, düğün iptal oluyordu. İkincisinde köylülerden biri hain çıkıyor; askerlere yine saldırmak istiyor, düğün yine karışıyordu. Üçüncüsünde de en son beni seven bir terör komutanı beni vuruyor ve yine düğün gerçekleşmiyor. Yani dizide düğünüm 3 kez yarıda kaldı. Daha sonra gerçek hayatta nikâh masasına oturduk. 1 yıldır evliyiz. Gerçekten evlenirken durumu anlayamadık. Düğün fotoğrafı çekiliyor, davetliler, geliyor, gelinliği giydim, halen farkına varamadım. Dizinin etkisinden çıkamadım. Nikâh masasına oturduğumda 'Kendime geldim' yani" diye konuştu. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...