Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özlem Yıldız ve Seren Serengil mahkemelik oldu

/ Kaynak: DHA
Özlem Yıldız ve Seren Serengil mahkemelik oldu

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Sunucu Özlem Yıldız, Sanatçı Seren Serengil'in 1 Ekim 2014'te bir TV programında söylediği sözlerle ilgili avukatı aracılığıyla şikayet dilekçesi sundu.

Sunucu Özlem Yıldız, Sanatçı Seren Serengil'in 1 Ekim 2014 tarihinde bir TV programında söylediği sözlerle ilgili olarak avukatı aracılığıyla şikayet dilekçesi sundu. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Özlem Yıldız, 'müşteki' sıfatıyla ifade vermek için avukatı Rezan Epözdemir'le İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Özlem Yıldız, bir saat kaldığı adliyede Cumhuriyet Savcısı Hasan Bölükbaşı'ya ifade verdi. Yıldız ifadesinde, Seren Serengil'in "Kim ne derse desin" isimli programda kendisiyle ilgili onur ve şerefini zedeliyici, çirkin ve aşağılayıcı nitelikte beyanlarda bulunduğunu söylediğini belirtti. Serengil'in kendisini toplum önünde küçük düşürdüğünü söyleyen Özlem Yıldız, Serengil ile uzlaşmak istemediğini, şikayetçi olduğunu belirtti. Özlem Yıldız, ifadesinin ardından aracına binerek adliyeden ayrıldı. nbsp;
Seren Serengil "Özlem evliyken eski erkek arkadaşımla Facebook'tan yazıştı" demişti.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...