Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BB King'in ölümünde sıcak gelişme!

BB King'in ölümünde sıcak gelişme!

MAGAZİN Haberleri

ABD'li ünlü müzisyen BB King'in 14 mayıs 2015'te 89 yaşındayken hayatını kaybetmesinin ardından, Las Vegas polisinin soruşturma başlattığı ortaya çıktı

ABD merkezli E-Online sitesine konuşan sanatçının iki kızı Karen Williams ve Patty King, babalarının menajeri Laverne Toney tarafından zehirlendiğini iddia ettiler. İki kadın ayrı olarak yaptıkları başvuru metninde, "Babamın zehirlendiği ve vücuduna verilen maddelerin vaktinden evvel ölümüne sebep olduğuna inanıyorum" sözleri kullanıldı. Sanatçının kızları ile menajeri arasından bir miras tartışması olduğu biliniyor. İddialar sonrası BB King'in naaşına otopsi yapılması kararlaştırılarak cenaze töreni ertelendi.
nbsp;
'İlaç temin etti'
Williams ve King'in iddiasına göre, menejerler ölümüne dek ünlü müzisyenin ailesi tarafından görülmesine izin vermedi ve çeşitli ilaçları sanatçıya temin etti. Menajer Toney ise iddiaları yalanladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...