Lindsey Stirling İstanbul'da konser verdi

Lindsey Stirling İstanbul'da konser verdi

MAGAZİN Haberleri

Amerikalı genç sanatçı, ilk kez geldiği İstanbul'da sergilediği sahne performansıyla, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı

Dünyanın en ünlü keman virtüözlerinden Lindsey Stirling, sahnedeki gösterisiyle hayranlarını büyüledi.
Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde sahne alan sanatçı hayranlarını, Türkçe olarak "Merhaba İstanbul" sözleriyle selamladı.
İstanbul'a ilk kez geldiğini dile getiren genç ve başarılı sanatçı, "Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Sanırım yanıtını biliyorum ama yine de soracağım. Peki sizin ilk Lindsey Stirling konseriniz mi? Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Stirling, Türkiye'ye daha önce gelmediğini vurguladığı konuşmasında, "Bu çok çılgınca. Hiçbir zaman, 'merhaba İstanbul' diyeceğimi düşünmemiştim. Benim için, burada olmak çok harika" ifadelerini kullandı.
Konser sırasında dört farklı keman kullanan Amerikalı sanatçıya, bateride Sanderson Steen ile piyanoda Jason Andrew Gaviati eşlik etti.
Sahnedeki sempatik ve enerjik tavırlarıyla dikkatleri çeken sanatçı, konser boyunca oldukça hareketli dans gösterileriyle keman çaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...