Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2015'in birincisi kim oldu?

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2015'in birincisi kim oldu?

MAGAZİN Haberleri

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2015 birincisi Yunus Karaca oldu.

TV 8'de kış sezonunda yayınlanmaya başlayan ve Survivor All Star'ın başlamasıyla ekrana ara veren Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarı final ve finaller bitti. Survivor'dan sonra final heyecanıyla ekrana gelmeye başlayan Yetenek Sizsiniz yarışmasında Salı akşamı final heyecanı yaşandı. Salı akşamı TV8'de canlı olarak yayınlanan finalde jüri üyeleri Acun Ilıcalı, Murat Boz, Eser Yenenler ve Özgü Namal'ın karşısında yarışmacılar final performanslarını sergiledi. Büyük beğeniyle izlenen programda iki performans SMS oylarıyla finale kaldı. Yarışmanın ikinci SMS oylamasında ise finalin galibi Yunus Karaca oldu. Karaca'nın performans sonrası, yarışmayla ilgili sorulara verdiği cevaplar ise geceye damga vurdu.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 2015'in birincisi kim oldu?

Yetenek Sizsiniz'in 2015 finali dün yine izlenme rekorları kırdı. Program boyunca büyük heyecanın yaşandığı programda, finalistler sahnede hünerlerini sergilerken, yine birbirinden renkli dakikalar yaşandı. Grup Kaşıks, finalde daha önceki yarışmalara benzer bir performansla yer aldı. Jüri üyelerinden Eser, Kaşıks'ın sevdiği gruplar arasında yer aldığını; ancak istediği enerjiyi finalde bir türlü alamadığını söyledi. Gösteri sonunda kırılan gitarın kendileri için bir anlam taşımadığını söyleyen Eser, gösterinin bir hikayesinin olmadığını ifade etti.
nbsp;
Gecenin en iyi performanslarından birisini ise İrem ve Cash sergiledi. Özellikle jürinin büyük beğenisini kazanan ikili, izleyiciden de büyük alkış topladı. Cash'ın sahneye makarayla inmesi sırasında hiç hareket etmemesi jüriden büyük beğeni kazandı. Finalin en iyi performansı ise yarışmanın birincisi Yunus'tan geldi. Gösteri sonrası Yunus için çok kritik bir gece olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı, üç tur geçerek finale gelmenin bu yaşta bir isim için çok önemli olduğunu söyledi. Yunus'un Acun'a verdiği cevap ise jüriyi kahkahaya boğdu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...