Selma Ergeç yeni filminde korkutacak

Selma Ergeç yeni filminde korkutacak

MAGAZİN Haberleri

İstanbul, çok uluslu bir filme ev sahipliği yapıyor.

Amerikan, İskoç, Meksikalı ve Türk oyuncuların başrollerini paylaştığı, 2016'nın en iddialı korku projelerinden 'Ghost of Garip', Garipçe Köyü başta olmak üzere, İstanbul'un tarihi semtlerinde çekiliyor!


Başrollerini Selma Ergeç ve Selim Bayraktar'ın paylaştığı filmin kadrosunda Natalie Burn'ün yanı sıra Gianni Capaldi, Guillermo Ivan'da bulunuyor. Amerika, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya'nın da içinde olduğu 25'in üzerinde ülkede gösterime girecek olan filmin yapımcılığını Türk bir yapım şirketi üstleniyor. Yönetmenliğini Patricio Valladares'in yaptığı film yapımcısı FBR Prodüksyon!


SELMA ERGEÇ BU DEFA KORKUTACAK
Başarılı oyuncu Selma Ergeç, 'Ghost of Garip'te ilk kez bir korku filmi için kamera karşısına geçti. Son dönemlerde yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren Ergeç, filmde Nina adında bir karakteri canlandırıyor. Ghost of Garip mart ayında vizyonda olacak! nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...