İbrahim Tatlıses'in o paylaşımına takipçilerinden tepki yağdı

İbrahim Tatlıses'in o paylaşımına takipçilerinden tepki yağdı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf takipçileri tarafından tepki çekti

Şanlıurfa Suruç'ta 32 kişinin hayatını kaybettiği,104 kişinin yaralandığı intihar saldırısına tepki gösterenlerin sayısı hızla artıyor. Konu ile ilgili düşüncelerini paylaşan ünlü isimlerden biri de İbrahim Tatlıses'ti. Instagram hesabından uzun bir yazı paylaşan Tatlıses Suruç'taki katliamla ilgili şu satırları yazdı:


SURUÇ'taki HEMŞEHRİLERİMİN başı sağolsun Ölenlere ALLAH'tan rahmet dilerim ALLAH'ım bir daha böyle zalimce bir olayı yaşatmasın.! Canlı bombacının nasıl kandırıldığına yanıyorum, bir insan nasıl canına kıyar ve nasıl insanların canına kıyar? Hiç mi yaşamayı ve yaşatmayı sevmiyor.!!! Birilerine Rahmet yağıyor, birilerine de lanet yağdırıyoruz.!!!
İbrahim Tatlıses'in o paylaşımına takipçilerinden tepki yağdı

AYDEMİR AKBAŞ'LA İLGİLİ PAYLAŞIMINA TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ
Ardından Aydemir Akbaş'ın kendisini davet ettiğini takipçilerine duyurmuştu. Instagram hesabından "AYDEMİR Akbaş arkadaş'ım akşam'a bize zeytin yağlı ayşe kadın FASULYE yapacak. Birde güzel yaparki tadına doyulmaz...! " notuyla Akbaş'ın fotoğrafını paylaştı. Tatlıses'in tweetine bazı hayranları, "Urfaya ateş düştü? Ne zeytin yağı?, "Urfaya herzamaki gibi sahip çık be usta. Sana ihtiyaçları var. Bu yaptığın paylaşım şuan ne zamanı nede yeri. Urfa seni bekler" şeklinde yorumlarda bulundu.


Tatlıses bu paylaşımının ardından ise yine Suruç'taki katliam ile ilgili fotoğraf paylaşarak, hayranlarına "Suruç benim gözümün bebeğidir" diye seslendi. "Suruç benim gözümün bebeğidir. Oraya yapılan her hareketi kendi şahsıma yapılmış kabul ederim. İlk yetiştiğim yıllarda orada konser verirdim, Suruç deyip geçmeyin. İlk milletvekili seçimimde oraya gittim; o zaman yaşlı bir dede oğlum sen buraya gelmiş bizden oy istiyorsun bizim suyumuz yok, sen bunu nasıl yapacaksan hele bi onu söyle dedi.


Ben de milletvekili seçildiğim gün ilk işim Suruç'a suyu getirmek olacak dedim ama vekillikten vazgeçtim. Bir gün İbo Show' da dile getirdim ve dedim ki; Dedem benden su istedi, benim dedem abdestini alamazken benim yıkanmam doğru değil.


SURUÇ'TAN SU YERİNE KAN AKIYOR
O zamanın hükümetine İbo Show'dan seslendim ve Suruç'a şimdiki Cumhurbaşkanımız o zaman başbakandı, geçen dönem Fırat nehrinden Suruç'uma Su bağladılar.Dünyalar benim oldu. Şimdi ise su yerine kan akıyor bu Allah'tan reva mıdır.!!!?.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...