Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bergüzar Korel'den Suriyeli çocuğa destek

Bergüzar Korel'den Suriyeli çocuğa destek

MAGAZİN Haberleri

İzmir'de yemek yiyen müşterilere mendil satmaya çalışan Suriyeli çocuk, lokanta çalışanı tarafından dövülmüş, olay sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı

Bergüzar Korel de, yaşananlara tepki gösterdi. Ünlü oyuncu Instagram sayfasında çocuğun fotoğrafını paylaştı ve altına, "Hâlâ ağlıyo musun anne? Hayır anneciğim. Ama gözünde hâlâ yaş var? İnsanın kirpikleri hemen kurumuyor yavrum. Ve öperek gözümden yaşı aldı Ali'm... Ah çocuk keşke kirpiklerinden öpüp kurutsam gözündeki yaşı, acıyı" diye yazdı. Öte yandan, çocuğu döven esnaflar hakkında suç duyurusundabulunuldu ve işlem başlatıldı. Bu arada, Suriyeli çocuğu darp ettiği iddia edilen esnaf Adnan Pekiyi, "Çocuk biriyle kavga ediyordu. Biz ayırmaya gittik. Yanlış anlaşıldı. Çocuk o sırada yere düşmüş, burnu az bir şey kanamış" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...