Esra Erol imaj değiştirdi

Esra Erol imaj değiştirdi

MAGAZİN Haberleri

ATV'ye transfer olan Esra Erol yeni imajıyla şaşırttı.

Başarılı televizyoncu Esra Erol, yeni sezon için Fox TV'den ATV'ye transfer olmuştu. Daha önce uzun yıllar ATV'de program yapan Esra Erol yeniden eski yuvasına dönmesiyle birlikte imajını da değiştirdi.Fox TV'den Türk televizyon tarihinin en yüksek ücreti ile ATV'ye transfer olan Esra Erol artık sarışın oldu! Yeni haliyle objektif karşısına geçen ünlü sunucu, kamera arkası görüntülerini Instagram hesabından yayınladı.Ünlü sunucu yeni kanalında aylık 1 milyon 100 Lira alacak.
Esra Erol imaj değiştirdi

Aşka dair umutlarımızı her daim yeşerten Türkiye'nin en sevilen programı "Esra Erol'da" çok yakında atv'de başlıyor…Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan ve 9 sezondur ekranlarda yerini alan Esra Erol, gelin ve damat adaylarıyla bu programda buluşacak. Yine, en çok izlenen evlilik programı olmayı başararak ekranda fırtınalar estirecek. Yeni sezonda atv'de Esra Erol ile büyük sürprizlere hazırlıklı olun! "Esra Erol'da" yeni sezonda hafta içi her gün atv'de! nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...