HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gösteriş meraklısı ünlü boksörün son oyuncağı

Kaynak:
Gösteriş meraklısı ünlü boksörün son oyuncağı

MAGAZİN Haberleri  / 

Büyük bir serveti olan Amerikalı profesyonel boksör Floyd Mayweather, son olarak dünyada sadece iki tane olan süper lüks bir araba satın aldı.

Mayweather, Koenigsegg CCXR Trevita'sının üzerinde poz vererek bunu “Benim 4,8 milyon dolarlık yeni arabam” diye tanıttı. “Para Adamı” lakaplı boksör, mesajında “Koenigsegg dünyada sadece iki Trevita üretti. Bu da bunların ikincisi” diye yazdı. Mayweather'in 54 milyon dolarlık “oyuncak” koleksiyonunda üç Ferrari, bir Porsche, bir Lamborghini, üç Bugatti var. Bir de 47 milyon dolarlık özel uçağı olan gösteriş meraklısı boksör daha önce de tüm arabaları ve özel uçağını bir araya getirerek poz vermişti. Mayweather, yılda 300 milyon dolarla dünyanın en çok kazanan sporcusu. Süper zenginler için özel olarak üretilen Trevita saatte 400 kilometre hız yapabiliyor.

MAGAZİN
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...