Bir Deniz Hikayesi başlıyor (Bir Deniz Hikayesi kadrosu)

Bir Deniz Hikayesi başlıyor (Bir Deniz Hikayesi kadrosu)

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi, bu akşam izleyici ile buluşacak. Dizi oyuncular kim, konusu nedir? Detaylar haberimizde...

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi, bu akşam izleyici ile buluşacak. Dizi oyuncular kimler, konusu nedir? Detaylar haberimizde...
Yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, Aydın Bulut'un yönettiği, senaryosu Aylin Süer tarafından kaleme alınan “Bir Deniz Hikayesi” bu akşam başlıyor. İşte başrollerini Begüm Birgören, Emre Kızılırmak, Emir Berke Zincidi ve Başak Parlak'ın canlandırdığı dizinin kahramanları ve sıcak hikayeleri…


ZEYNEP (BEGÜM BİRGÖREN) 
Babasının kurbanı oldu


Zeynep 30-32 yaşlarındadır. Çok zengin ve güçlü bir ailenin iki kızından biridir. Üniversite yıllarında tanıştığı Hakan'a âşık olmuş, ailesini karşısına alma pahasına sevdiği gençle evlenmiştir. Ancak babası Aslan Bey, acımasız bir planla kızını hem kocasından hem de yeni doğmuş oğlundan ayırmıştır. Zeynep'in gerçeklerden hiç haberi yoktur. Bir süre sonra ailesinin de desteğiyle kendi çevresinden işadamı Semih'le evlenir.


HAKAN (EMRE KIZILIRMAK)
Âşıkların arasına “para” girdi


30-35 yaşlarındadır. Üniversitede deniz bilimleri fakültesini kazanmış ve çok başarılı bir öğrenci olduğundan burslu okumuştur. Öğrenciyken bir yandan da Zeynep'in babası Aslan'ın yatında kaptanlık yapmıştır. Bu işi yaparken zengin patronun kızına sırılsıklam âşık olmuştur. O aşkla birlikte hayatı bir anda değişmiş, kader ağlarını örmeye başlamıştır. Bu büyük aşklarına Zeynep'in varlıklı ailesi şiddetle karşı çıkmış, âşıkları acımasız bir planla birbirinden ayırmıştır. Hakan, o olayın ardından oğluyla İstanbul'dan ayrılır. Artık Ege'de bir balıkçı kasabasında oğlu Deniz'le mütevazı bir hayat yaşamaktadır.


DENİZ (EMİR BERKE ZİNCİDİ) 
Annesinin öldüğünü sanıyor


9 yaşındaki Deniz, Hakan ile Zeynep'in oğludur. Ama annesi ve babası o daha yeni doğmuş bir bebekken ayrılmış, Deniz de babası Hakan ile yaşamına devam etmiştir. Gerçeği bilmediğinden, annesinin öldüğünü sanmaktadır. Tek varlığı babasıdır. Ayrıca komşu kızı Reyhan ile babasının evlenmesini de çok istemektedir. Boş zamanlarında ya teknede ya da hediyelik eşya dükkânında takılır. Babası ve Reyhan ablasına yardım eder. En yakın arkadaşları Oktay ile Elif'tir.


REYHAN (BAŞAK PARLAK) 
Deniz'in cici annesi


30 yaş civarındadır. Güzel, iyi niyetli ve Hakan'a sırılsıklam âşık bir kadındır. Deniz'e bebekliğinden beri neredeyse annelik yapmıştır. Evin tüm işleri ve ihtiyaçlarıyla da yine o ilgilenir. Ayrıca Hakan'ın hediyelik eşya dükkânının başında durur.


KASABADA FIRTINA KOPACAK


Küçük Deniz, bir balıkçı kasabasında çok sevdiği ve kahramanı olarak gördüğü babası Hakan'la beraber mütevazı bir hayat sürmektedir. Mahallenin esnafı tarafından tüm haylazlıklarına rağmen çok sevilen Deniz, mutlu bir çocuktur. Fakat annesinin hayatta olduğunu bilmediğinden, Deniz'in bir yanı hep eksiktir. Hakan ile Zeynep ise, Hakan teknesinde kaptanlık yaparken tanışmış ve birbirlerine büyük bir tutku ile bağlanmışlardır. Kalplerinin sesini dinleyen aşıklar, Zeynep'in ailesinin bütün itirazlarına rağmen hayatlarını birleştirmiş ve küçük Deniz dünyaya gelmiştir. Fakat hayat onları bir şekilde ayırmıştır. Aradan yıllar geçmiş, Zeynep eşi Semih ile çıktığı tekne gezisi sırasında bir kasabada Deniz'le karşılaşmış ve ona çok ısınmıştır. Bu karşılaşmadan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; başta Deniz, Hakan ve Zeynep olmak üzere herkes kendini büyük bir fırtınanın içinde bulacaktır.


'Kara Para Aşk' dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Emre Kızılırmak,bu kezde yapımcılığını 'Erler Film'in yaptığı yönetmenliğini ise Aydın Bulut'un üstlendiği 'Bir Deniz Hikayesi' adlı dizi film ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Çekimlerine İstanbul'da başlanılan ve ilerleyen günlerde Marmaris Bozburun'da devam edilecek olan projede Kızılırmak, eşinden ayrı olan ve tüm yaşamını çocuğunun mutluluğuna adamış, hayatı denizlerde geçen bir yat kaptanını canlandırıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...