Beren Saat terör için kendini eleştirenlere bakın ne dedi

Beren Saat terör için kendini eleştirenlere bakın ne dedi

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Beren Saat, sosyal medyadan şehit haberlerine yorum yapmamasına kızan takipçilerine yazı yazdı

Mahalle baskısı yaşadığını ifade eden Beren Saat, bir parti propagandası yapmadığını, şahsi siyasetini gözettiğini ifade etti.


Açıklamalarında "şehitlere üzüldüğüne dair" bir paylaşım yapmadığı için eleştirildiğine dikkat çeken Saat, "Oysa ki öfkenin esas yönlendirilmesi gereken yer gerçek kaynağı olmalıydı: asfalt altına mayın döşeyen hainler! Bir sabah nasıl oldu da çocukluğumdaki terör geri döndü? Neden seçim sonuçlarını takiben oldu? Bu soruları kimse sormuyor" dedi.


Türkiye'de basın özgürlüğü olmadığı için insanların sosyal medyayı tercih ettiğini belirten ünlü oyuncu, "Biz duygusal insanlarız taşkınlık genetiğimizde var ve biraz gaza getirilince sosyal medyanın da suyunu çıkardık" ifadelerini kullandı.


Beren Saat ayrıca terörü lanetlerken, şahsi terör eylemlerinin yaşatıldığını vurgularken, siyasilerin değişebileceğini, bu yüzden insan ruhunun değişmemesi gerektiğini anlattı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...