Genç Kösem Sultan servet kazanacak

Genç Kösem Sultan servet kazanacak

MAGAZİN Haberleri

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in genç yıldızı Anastasia Thsilimpou dizi başlamadan şöhrete kavuştu

Muhteşem Yüzyıl – Kösem'de Kösem Sultan'ın gençliğini oynayacak Anastasia Thsilimpou (17) ülkesinde bir anda gündeme geldi.
Diziden aylık 30 bin TL alacak olan Anastasia'ya Yunanistan'da dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Genç oyuncunun menajerlik şirketi 'Türkiye ve Yunanistan'dan iyi teklifler aldık, bazılarını kabul edeceğiz' dedi. Henüz lise öğrencisi olan Anastasia Tsilimpiou, Yunanistan'ın küçük yıldızlarından biri.Önce bir modellik ajansına kaydolan Anastasia, daha sonra reklam filmleri için kamera karşısına geçti. Sonra da dizi oyunculuğu macerası başladı.Anastasia-Thsilimpou-kösemHenüz 8 yaşındayken rol aldığı Melek Kalbi dizisiyle onu bütün Yunanistan tanıdı. Anastasia Tsilimpiou tiyatroda da oldukça başarılı bir oyuncu.Tsilimpiou, sadece kamera karşısında değil tiyatro sahnesinde de oynuyor.Anastasia Thsilimpiou, Kösem Sultan sayesinde Türkiye'de ülkesindekinden daha farklı bir deneyim yaşayacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...