Seni öldürmek lazım Gülfem!

Seni öldürmek lazım Gülfem!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Canan Ergüder, canlandırdığı karakterlerin “kötü” olduğuna yönelik görüşlere her zaman karşı çıktığını söyledi.

MBC4 kanalındaki “Turki Extra” kanalına konuşan Ergüder, “Güllerin Savaşı” dizisinde canlandırdığı “Gülfem Sipahi”nin, ataerkil kültüre sahip Türk ve Arap toplumlarında çok sık görülen bir karakter olduğunu belirtti. “Binbir Gece” dizisini oynarken sokakta kendisini gören bazı kişilerin izlediği dizinin etkisiyle yüzüne, “Seni öldürmek lazım” dediklerini ifade eden Ergüder, “Canlandırdığım karakterde haksız yere kötü olmak istemiyordum. Kendi sebeplerinden dolayı haklı biçimde davranmasını istiyordum. Bu öç almak veya kötü davranmak şeklinde olabilir. Ama kendisi için haklı sebepleri olmasını istiyordum. Sosyal medyadaki tepkileri çok zevkli bulurum. Sokakta karşıma çıkan insanlar oyunculuğumdan ne kadar çok etkilendiklerinden bahsediyorlar. O yüzden bana kötü bir şey gibi gelmiyor” diye konuştu.  


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...