Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turabi kazandığı parayı bakın nereye harcadı

Turabi kazandığı parayı bakın nereye harcadı

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star'da da şampiyon olarak iki yıl üst üste birinciliği kapan Turabi Çamkıran, ödülü ne yaptığını açıkladı

İki yıl üst üste Survivor Şampiyonu olmayı başaran Turabi Çamkıran, Adapazarlı hayranlarının karşısına çıktı...
Önceki gün gerçekleşen etkinlikte hayranlarıyla buluşan Çamkıran, hem sevenlerinin sorularını yanıtladı hem imza dağıttı hem de fotoğraf çektirdi.



"Evlilik var mı" sorusuna Çamkıran, "Önce iş sonra evlilik. Ama Meryem sultan evlen derse evlenirim. Onda hazırda biri vardır zaten" yanıtını verdi. Ada hayatından da bahseden Turabi "Özel ihtiyaçlarımızı nasıl karşılıyordunuz" sorusunu "Herkes ormana gidiyordu..." sözleriyle yanıtladı. Adada en çok kavga ettiği kişi olan Hasan'la ilgili de konuşan Turabi "Bizim kimseyle problemimiz yok" diyerek sorunları adada bıraktığını ifade etti...


Turabi Çamkıran, Adapazarlı hayranlarının karşısına çıktı. Yarışmadan kazandığı "Paraları ne yaptın?" sorusuna ise "Anne ve babam yedi" cevabını verdi.


Yeni bir dizi projesi olduğunu söyleyen Turabi, yarışmadan kazandığı paraları anne ve babasının yediğini söyledi. İsminin 'topraktan gelen' anlamına geldiğini belirten Turabi, Survivor'a 10 kere çağırsalar yine katılacağını belirtti...


Adada su oyunlarında çok zorlandığının sorulması üzerine "Su oyunları benim zordu ama artık yüzmeyi öğrendim" dedi. Adadaki en yakın arkadaşı Hilmicem'le uzun zamandır yan yana görülmemesi dikkat çeken Turabi, "Hilmicem'le görüşüyoruz ama İstanbul'da hayat mücadelesi var. Hilmi Amerika'ya tatile gitti.


Döndüğünde mutlaka görüşürüz" dedi. Turabi yarışmadayken anne babası dışında en çok çay, bal ve kaymağı özlediğini dile getirdi.


Köyde büyüdüğü için adada zorlanmadığını söyleyen Turabi, orada yemek ödülleri kazanmanın iyi gelmediğini söyledi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...